
Похожие статьи
- SOCIAL AND ECONOMIC EFFICIENCY OF IMPLEMENTATION OF PASTILE PRODUCTS MADE FROM UNCONVENTIONAL RAW MATERIALS IN THE HOSPITALITY FIELD2021 / Olena Sokolovska, Anna Radchenko, Yana Biletska, Anna Krivtsova, Anastasia Kornitskaya, Tetyana Afanasieva, Olha Bilovska
- ПАСТИЛЬНОЕ ИЗДЕЛИЕ НА ОСНОВЕ ИЗОМАЛЬТА И ЭРИТРИТА, ОБОГАЩЕННОЕ БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫМИ ВЕЩЕСТВАМИ ЧЕРНОЙ СМОРОДИНЫ2022 / Лазарев В. А., Ершова А. Р.

Похожие статьи
- RESEARCH OF THE INFLUENCE OF THE FOOD ADDITIVE “MAGNETOFOOD” ON THE QUALITY INDICATORS OF WHIPPED CONFECTIONERY PRODUCTS2020 / Iryna Tsykhanovska, Alexandr Alexandrov, Tetiana Lazarieva, Tatуana Gontar
- A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage2017 / Artamonova Maiia, Piliugina Inna, Samokhvalova Olga, Murlykina Natalia, Kravchenko Oleksii, Fomina Iryna, Grigorenko Anzhelika

Похожие статьи
- JELLY FORMULATED WITH DIFFERENT CARBOHYDRATE PROFILES: QUALITY EVALUATION2022 / Plotnikova Inessa V., Magomedov Gazibeg O., Zharkova Irina M., Miroshnichenko Elena N., Plotnikov Viktor E.
- ПИЩЕВАЯ ЦЕННОСТЬ ЗЕФИРА БЕЗ ЯИЧНОГО БЕЛКА И САХАРА2023 / Заикина М. А., Старкова А. В., Грешилов Е. Т., Полякова Т. А.

Похожие статьи
- Применение нетрадиционного сырья в технологии зефира2022 / М А. Заикина, Г В. Плющев, Е Т. Грешилов, Т А. Полякова, О А. Кривдина
- JUSTIFICATION OF THE FUNCTIONAL MARMALADE RECIPE2021 / Stroshkova A. V., Titova I. M., Massalina I. P.

Похожие статьи
- USING JERUSALEM ARTICHOKE POWDER IN FUNCTIONAL FOOD PRODUCTION2021 / Dubkova Nailya Z., Kharkov Vitaly V., Vakhitov Marsel R.
- Study of the stability of foam and viscoelastic properties of marshmallow without gelatin2018 / Nepovinnykh Nataliia V., Klyukina Oksana N., Kodatskiy Yuriy A., Ptichkina Nataliia M., Yeganehzad Samira